Home / Nieuws / Wederom warm musicalweekend

Wederom warm musicalweekend

Posted on

Slider-Musicalweekend-2016

Afgelopen vrijdag, zaterdag en zondag hebben wij met zijn allen genoten van het fantastische weer tijdens ons jaarlijkse musicalweekend. Alles wat op het programma stond hebben we met zijn allen kunnen uitvoeren. Nou ja, bijna alles!

Vrijdagavond laat is de spooktocht letterlijk en figuurlijk in het water gevallen. Niet gewoon in het water, maar in een flinke stortbui met onweer en bliksem. Deze combinatie zorgde er wel voor dat het een spooktocht werd om nooit meer te vergeten.

De zaterdagochtend hebben we in de bioscoop een doorloop gedaan met alleen de zang en het spel, in de middag gevolgd door een zwemfeestje, waterballonnengevecht, zaalvoetbal, de bonte avond en natuurlijk de disco. Na de prijsuitreiking van de bonte avond hebben wij ook de naam van de nieuwe musical voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Maar was dit wel de waarheid? Hebben wij jullie niet in de boot genomen? Nieuwsgierig geworden, lees HIER meer!

Zondag hebben we na het ontbijt de dansen in de sporthal nog een keer doorgenomen en daarna langzaam begonnen aan het opruimen van de slaapkamers (ook iedere keer weer een feest op zich). Na de lunch hebben we het weekend afgesloten met een aantal verkoelde eindspellen.

De begeleiding was zeer verheugd dat rond half 4 de ouders hun gemiste kinderen weer kwamen ophalen! Olaf, Jeroen, Christianne, Tom, Arno, Monique, Inge en Monique, nogmaals bedankt voor jullie inzet tijdens dit warme en hooikoorts verhoogde weekend.

Speciaal voor de liefhebbers, hieronder ruim 700 foto’s van het afgelopen weekend! Gemaakt door Tatia, Monique en Harold! Thanks!

Musicalweekend La TalenTia 2016

Top