Home / Nieuws / We zijn weer begonnen!

We zijn weer begonnen!

Posted on

Jeugdmusical La TalenTia weer gestart

We zijn weer begonnen!

Eindelijk, afgelopen vrijdag zijn we op onze vertrouwde leslocatie weer begonnen aan het nieuwe lesseizoen 2020/2021.

Wat was het goed om al die blije, vrolijke en enthousiaste gezichten weer te mogen begroeten. En wat zijn sommige talenten in de vakantieperiode gegroeid !!! Natuurlijk hebben we, zoals altijd, aan het einde van het afgelopen seizoen ook afscheid moeten nemen van een aantal talenten, maar dat biedt natuurlijk ook weer ruimte om kennis te maken met nieuwe talenten.

Normaal gesproken organiseren wij voorafgaand aan het nieuwe seizoen altijd een speciale proefles waarbij de belangstellenden kennis kunnen maken met het team en de lessen van La TalenTia. Het coronavirus heeft hier echter een stokje voor gestoken.

Uit alle aanmeldingen voor een proefles hebben wij 10 nieuwe talenten uitgenodigd om de eerste lesavond van het seizoen te kunnen gebruiken om kennis te maken met onze musicalfamilie.

« van 10 »

Het ziet er dus naar uit dat wij voor dit nieuwe lesseizoen al direct weer helemaal vol zitten. Zijn wij daar blij mee … JAZEKER, samen gaan we er weer een mooi jaar van maken met hopelijk een knallende afsluiting op 12 juni 2020 in de grote zaal van de Deventer Schouwburg.

Top