Home / Nieuws / Het seizoen 2015/2016 zit er nu echt helemaal op

Het seizoen 2015/2016 zit er nu echt helemaal op

Posted on

Slider-Afsluiting-seizoen

Vorige week vrijdag zijn we geëindigd met de proefles voor alle kinderen die op de hele lange wachtlijst stonden. Wat een opkomst en wat een gezellige drukte met heel veel nieuwe gezichten. Aan het begin van de proefles hebben wij bekend gemaakt hoeveel plekjes er nu definitief te verdelen zouden zijn. Eigenlijk zouden wij maar plek hebben voor 6 nieuwe leerlingen maar gezien het enorme aantal proeflessers hebben wij besloten om voor het komende seizoen een aantal extra plekjes te genereren.

Afgelopen dagen hebben wij uren zitten puzzelen om te kijken of wij tot een ideale groepsindeling zouden kunnen komen voor onze nieuwe musical Frease. Jongens, oudere leerlingen of toch iets meer jongere leerlingen. Uiteindelijk hebben wij de keuze gemaakt en alle belangstellenden hiervan op de hoogte gebracht. De telefoontjes met het goede nieuws werden met de nodige vreugdekreten ontvangen, maar helaas hebben wij veel meer kinderen moeten teleurstellen.

TeamuitjeNu iedereen op de hoogte is gebracht en de groep voor het nieuwe seizoen bekend is, hebben wij afgelopen vrijdag met alle teamleden van La TalenTia het seizoen echt definitief afgesloten met ons jaarlijkse team-etentje en gaan wij even een paar weken van onze vakantie genieten.

Helaas is de DVD van de eindvoorstelling nog niet helemaal klaar, hetzelfde geldt voor de foto’s. Zodra er nieuws is horen jullie het direct!

Ronald heeft net voor zijn vakantie nog snel even deze onderstaande foto’s naar ons opgestuurd. Even weer genieten …

« 1 van 31 »

Goed nu vakantie en tot vrijdag 9 september 2016 voor de eerste lesdag, op naar Frease ….

Top