Header Image
Home / Regie en theater ondersteuning

Regie en theater ondersteuning

Musicallessen, theaterlessen en regie ondersteuning

Ben jij op school bezig met een groep 8 musical of een ander musical/theaterproject waarbij je enige ondersteuning kunt gebruiken op alle aspecten van het vak? Bereid jij je samen met jouw vereniging voor op jaarlijkse eindvoorstelling(en) of voor een speciale jubileumvoorstelling en loop je vast in de regie ervan? Ik, Tatia Feije, help je hier graag bij.

Een musical of theaterstuk leeft pas echt als de acteurs in de spotlights zich goed kunnen inleven in hun rol. Lichaamshouding, stemgebruik, grote of kleine bewegingen, inlevingsvermogen, plezier en vooral gezichtsmimiek zijn bepalend voor een goed eindresultaat op het podium.

Individueel kan hierbij een coachende rol worden ingenomen. Een voorstelling maak je natuurlijk niet alleen, alle individuen samen maken het eindresultaat. Het is dus heel belangrijk dat de individuen opgaan in een plezierig samenspel waarbij elkaars talenten optimaal worden benut.  Dit samensmeltingsproces is uiteindelijk de basis voor een goede podiumpresentatie en een fantastisch eindresultaat waardoor het zelfvertrouwen van de groep en dus ook individuele spelers nog verder zal groeien.

Ieder project is uniek en als ik u daarbij kan helpen hoor ik het graag van u via ons contactformulier.

Misschien tot snel ….

La TalenTia Media In de buurt

Lees hier het volledige artikel op de website van In de buurt.

 

Top