Header Image
Home / Proefles

Proefles

Aanmelden voor de wachtlijst seizoen 2020/2021

Normaal gesproken houden wij aan het eind van het seizoen altijd onze jaarlijkse gratis proefles maar vanwege alle Covid-19 / Corona maatregelen zullen wij voor de zomervakantie waarschijnlijk geen “live” proefles voor het aankomende seizoen 2020/2021 kunnen/mogen organiseren. Wij zullen in de komende periode gaan kijken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij eventueel online/digitaal een passend alternatief kunnen aanbieden.

Wij denken dan bijvoorbeeld aan een eerste online kennismaking gevolgd door het insturen van digitale filmpjes waarop jij laat zien wie je bent, wat je doet en waarom je graag bij ons mee zou willen doen. Daarna kunnen wij dan altijd nog kijken of wij een echte proefles kunnen/mogen organiseren.

Vanaf dit moment kun je je dus niet meer direct aanmelden voor een proefles, maar schrijf je je in voor de wachtlijst. Dit betekent dat wij na de ontvangst van jouw aanmelding contact met jou zullen opnemen om de vervolgstappen door te nemen.

Uiteraard is het bovenstaande ook geheel afhankelijk van het aantal plekken dat voor het nieuwe lesseizoen 2020/2021, dat vooralsnog op vrijdag 11 september 2020 zal gaan beginnen, beschikbaar komt.

Afhankelijk van de vrijgekomen plekken zullen wij na afloop van de bovenstaande procedure in eerste instantie gaan selecteren op een evenwichtige leeftijdsverdeling binnen de gehele groep. I.v.m. de grote belangstelling kunnen wij nooit een plek garanderen, ook geeft de positie op de wachtlijst geeft geen zekerheid op een bepaalde voorkeur.

Blijf ondertussen helemaal op de hoogte en volg ons op Instagram en Facebook.

Aanmelding wachtlijst voor gratis proefles seizoen 2020/2021

 

Verzendcontrole

Top