Header Image
Home / Proefles

Proefles

Aanmelden voor gratis proefles 

De proefles voor het nieuwe lesseizoen 2022-2023 staat in de agenda voor vrijdag 17 juni 2022. Direct in de week na onze eindvoorstelling Frease 2.0 van 11 juni 2022 in de grote zaal van de Deventer Schouwburg. Tijdens deze proefles maak je een volledige lesavond mee met 3 lesblokken (Zang, Dans en Drama) van elk 50 minuten. Hierdoor krijg je een heel goed beeld van onze lesavonden.

Misschien is het ook een goed idee om in het weekend voor de proefles te komen kijken naar onze eindvoorstelling. Je krijgt dan echt een goed beeld van hetgeen waar wij in een heel lesseizoen naar toe werken. 

Heb je belangstelling om het volgende seizoen met ons mee te doen, schrijf je dan in voor deze proefles. In de eerste week van Juni 2022 krijg je dan van ons een uitnodiging om aan de proefles mee te doen.

Dus …. ben je na het rondkijken op onze website nieuwsgierig geworden, ben jij op 01 september 2022 minimaal 8 jaar en maximaal 20 jaar, en heb jij belangstelling gekregen om mee te doen met de leukste jeugdmusicalfamilie van Deventer?

Vul dan zo snel mogelijk het onderstaande formulier in. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier nemen wij contact met jou op.

Tip: 

Blijf ondertussen helemaal op de hoogte en volg ons op Instagram, YouTube en Facebook.

Aanmelding voor gratis proefles

 

Verzendcontrole

Top