Home / Nieuws / Nieuwe zangdocent

Nieuwe zangdocent

Posted on

Slider-Zangdocent

Helaas hebben wij vorig seizoen afscheid moeten nemen van onze zangdocente Jette Kruijshoop. Jette heeft een mooi aanbod gekregen bij een andere werkgever om daar in het komende schooljaar veel extra uren te gaan draaien, waardoor de combinatie met La TalenTia gewoon niet meer haalbaar blijkt te zijn. Natuurlijk willen wij Jette hierbij nogmaals bedanken voor 3 fantastische jaren!

Gelukkig hebben wij al heel snel een goede vervanger gevonden in de persoon van Jeroen Voorhorst (1987). Jeroen heeft in 2009 zijn opleiding Muziektheater aan het Conservatorium in Arnhem afgerond en is al sinds 2007 als docent musical en muziektheater actief bij verschillende muziekscholen, culturele instellingen en ROC’s in het hele land en vanaf het seizoen 2015/2016 dus ook op de vrijdagavond bij ons.

In juni 2008 heeft Jeroen tijdens de Kunstnacht in Arnhem de Runner Up prijs behaald voor aanstormend talent, met een korte solovoorstelling met uitsluitend repertoire van Nederlandse bodem. Begin 2009 heeft hij de titelrol gespeeld in jeugdtheater voorstelling “Krabat en het meisje dat kon zingen.” (naar het kinderboek Krabat en de Meester van de zwarte molen). Eind 2009 heeft Jeroen de rol van Corneel gespeeld in de nieuwe familiemusical ” De geheime tuin” in het M-lab te Amsterdam. Een voorstelling onder regie van Koen van Dijk en met muziek gecomponeerd door Paul de Munnik van het bekende duo Acda en de Munnik.

Jeroen heeft aan het einde van het vorige seizoen al kennis gemaakt met onze leerlingen en heeft ook de proeflessen voor het nieuwe seizoen voor zijn rekening genomen. Samen met Jeroen staan wij te popelen om op vrijdag 4 september 2015 weer te gaan beginnen aan het nieuwe seizoen.

Top