De gezelligste musicalfamilie van Deventer

Zou je met ons mee willen doen?

Leuk dat je terecht bent gekomen op de website van Musical & Theaterschool La TalenTia.

Waarschijnlijk ben je op internet op zoek naar de mogelijkheden voor danslessen, zanglessen of improvisatie en toneelspelen in Deventer en omgeving. Het kan natuurlijk ook zijn dat een vriendje of vriendinnetje van jou heeft gezegd, dat je voor het maken van een leuke musical bij La TalenTia moet zijn. In ieder geval goed dat je ons gevonden hebt.

Op onze website kun je zien wat wij allemaal doen tijdens een lesseizoen van minimaal 33 lesavonden van 3 x 50 minuten. Natuurlijk is het maken van een hele nieuwe musical (met dans, zang, drama en improvisatie) het hoofddoel van ons lesseizoen, maar dat niet alleen! Wij willen jou graag zien stralen op een podium, maar niet alleen op het podium ook daarnaast! Zo doen wij ook ieder jaar mee aan de Deventer Levende Etalage Dag, het Deventer Open Podium en mogen wij ook ieder jaar weer een aantal kinderen laten meespelen bij het Dickens Festijn in de Walstraat.

Ook in het dagelijkse leven is het belangrijk dat je durft te laten zien wie je bent, bijvoorbeeld op school en op straat. Hoe sta ik zelfverzekerd voor de klas tijdens mijn boekbespreking of spreekbeurt! Onze docenten besteden heel veel aandacht aan lichaamshouding, gezicht mimiek, stemgebruik en je algehele uitstraling.

Bij La TalenTia bieden wij jou een veilige omgeving om hier samen met leeftijdsgenootjes aan te werken. Daarnaast staat bij ons het sociale aspect en teamspel heel hoog in het vaandel. Wij zijn er dan ook erg trots op om te zien hoe veel vriendschappen er in de afgelopen jaren zijn ontstaan. Special voor een extra stukje teambuilding gaan wij 2 a 3 weken voor de eindvoorstelling ook altijd een heel weekend op Musicalkamp :-)!

Een lesavond begint om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur. In deze periode heb je iedere week weer 50 minuten zangles, 50 minuten dansles en 50 minuten drama / improvisatie. In de tussentijd heb je 2 keer 10 minuten pauze om lekker en gezellig met zijn allen te eten en te drinken en natuurlijk gezellig bij te kletsen.

Heb je onze site goed bekeken en lijkt het je leuk om het volgende seizoen 2023/2024 met ons mee te gaan doen? Schrijf je dan nu in op de wachtlijst voor het nieuwe seizoen! Bij een te grote belangstelling houden wij rekening met de datum van inschrijving.

Kom jij ook naar onze eindvoorstelling

op zaterdag 17 juni 2023

Volg ons op onze Social Media kanalen: