Home / Nieuws / Laatste lesavond seizoen 2015/2016

Laatste lesavond seizoen 2015/2016

Posted on

Slider-Bijna-vakantie

Vanavond de laatste afsluitende les van het seizoen, lekker samen napraten, evalueren en natuurlijk ook alvast vooruit kijken naar het nieuwe seizoen dat op vrijdag 9 september weer van start zal gaan. De afgelopen weken hebben wij geleefd in de hectiek van alle voorbereidingen en na vanavond nog 1 weekje voorbereidingen treffen voor de proefles van volgende week vrijdag, 8 juli 2016. Onze docenten hebben al iets moois voorbereid voor de nog nieuw te schrijven musical “Frease”. Daarna volgt de welverdiende vakantie voor ons hele team.

Ondanks de aanmeldstop voor de proeflessen blijven de aanmeldingen en aanvragen gewoon binnenstromen. Voor ons wederom een signaal dat wij iets heel moois aan het opbouwen zijn, maar ook een signaal dat wij met La TalenTia steeds verder vooruit moeten kijken. Laten wij voorop stellen dat wij superblij zijn met onze huidige leslocatie, maar net als vele andere organisaties hebben ook wij te maken met de enigszins beperkte de beschikbaarheid hiervan. Op basis van onze wachtlijst voor de proeflessen behoort een 2e groep absoluut tot de mogelijkheden, maar dan moet je daarvoor wel op een andere doordeweekse middag/avond een ruimte beschikbaar hebben. Met deze groeimogelijkheden in het vizier is het best frustrerend als je ziet hoeveel locaties er langdurig leeg staan en waar je, met een beetje hulp van vastgoedbeheerders, iets heel erg moois zou kunnen opbouwen. Uiteraard vergt een dergelijke uitbreiding ook organisatorisch de nodige aanpassingen maar als wij de mogelijkheid krijgen aangeboden, pakken wij die uitdaging met alle handen aan. Wie weet komt er binnenkort nog iets op ons pad, wij houden onze oren en ogen geopend en tips zijn natuurlijk altijd welkom

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne, muzikale, zonnige en gezonde vakantie en natuurlijk tot vrijdag 9 september 2016.

Tim van TTV Videoproducties is druk bezig met het editen van de filmopname en Ronald van Dam is druk bezig om zijn vele foto’s uit te zoeken en te bewerken. Als alles klaar is krijgt iedereen natuurlijk een berichtje van ons.

Top