Home / Nieuws / Kaartverkoop Goedemorgen Deventer

Kaartverkoop Goedemorgen Deventer

Posted on

Jeugdmusical La TalenTia op Deventer Open Podium 2020 Goedemorgen Deventer

UPDATE 26 maart 2020:
Eindvoorstelling “Goedemorgen Deventer” uitgesteld
 
Na de vele moeilijke keuzes die wij de afgelopen dagen/weken hebben moeten maken, hebben wij gisterenochtend de moeilijkste, pijnlijkste en meest verstrekkende beslissing moeten nemen.
 
In goed overleg met de Deventer Schouwburg hebben wij besloten om (net als alle andere amateurvoorstellingen die voor Juni 2020 gepland stonden) onze eindvoorstelling “Goedemorgen Deventer” van zaterdagavond 13 juni 2020 in de Deventer Schouwburg te annuleren en te verplaatsten. Met de Deventer Schouwburg zijn wij overeen gekomen dat onze voorstelling zal worden doorgeschoven naar zaterdagavond 12 juni 2021. Precies 1 jaar later, waarbij de reeds gekochte toegangskaarten gewoon geldig blijven. Hierover krijgt u binnenkort ongetwijfeld meer informatie van de Deventer Schouwburg.

#BLIJFGEZOND
 
Team La TalenTia

———————————————

‘Goedemorgen Deventer’ is al weer de 11e eindvoorstelling van Musical & Theaterschool La TalenTia uit Deventer. Op zaterdag 13 juni 2020 staat een groep van 54 talenten in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 18 jaar voor het 10e jaar op rij in de grote zaal van de prachtige Deventer Schouwburg.

In de musical ‘Goedemorgen Deventer’ worden de verhaallijnen van de bekende musicals Sound of Music, Mary Poppins en Hairspray door elkaar gehusseld en verwerkt tot een vrolijke en humoristische musical vol zang, dans, drama en improvisatie.


Centraal in het verhaal staat een gezin, bestaande uit de vader (burgemeester van Deventer) en zijn 10 kinderen. Na het verdriet omtrent het overlijden van de moeder, is het gezin op zoek naar structuur en een goede balans tussen het grijze zakelijke leven en het kleurige en cultuurrijke Deventer. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot.

KAARTVERKOOP

Zaterdagavond 13 juni 2020 is de première in de Deventer Schouwburg.

Musical & Theaterschool La TalenTia bestaat in 2020 inmiddels 11 jaar. Onder het motto “Lekker Los, Lekker Anders” zijn zij in 2009 van start gegaan met een geheel eigentijdse jeugdmusical & theaterschool in Deventer, gericht op de jeugd in de leeftijd van (bijna) 8 tot 20 jaar. 

Top