Home / Nieuws / Kaartverkoop eindvoorstelling Goedemorgen Deventer

Kaartverkoop eindvoorstelling Goedemorgen Deventer

Posted on

Kaartverkoop eindvoorstelling Goedemorgen Deventer

La TalenTia - Eindvoorstelling - Goedemorgen Deventer - Deventer Schouwburg

Op dit moment is het afwachten met welke coronamaatregelen we op 18 september te maken hebben en wat dat betekent voor het toegestane aantal bezoekers in de zaal en dus ook of er gewoon 1 voorstelling gespeeld gaat worden of dat we misschien toch 2 voorstellingen moeten gaan spelen om iedereen van onze voorstelling te kunnen laten genieten.

Wij hopen dat wij ongeveer half augustus kunnen bepalen hoe ons voorstellingsweekend eruit zal gaan zien en dat wij ook de bijbehorende kaartverkoop weer kunnen opstarten. Dit betekent dus ook dat de start van de kaartverkoop (zijn er nog genoeg) uiterlijk op 2 september 2021 weer zal beginnen.

Als er al eerder duidelijkheid is zullen wij in samenwerking met de Deventer Schouwburg een soort voorverkoop opstarten voor ouders, familie, vrienden en kennissen van onze leerlingen. Wij houden jullie hiervan op de hoogte!

Heb je nog geen kaartjes en wil je Goedemorgen Deventer absoluut niet missen, laat het ons dan even weten! Als de kaartverkoop weer start, brengen wij jullie als eerste op de hoogte voor een soort voorverkoop 😊!

Laat dan hieronder je gegevens achter.

Kaartjes eindvoorstelling Goedemorgen Deventer 2021

 

Verzendcontrole

 

Top