Home / Nieuws / Goedemorgen Deventer opnieuw uitgesteld!

Goedemorgen Deventer opnieuw uitgesteld!

Posted on

Hopelijk is 3x scheepsrecht

Jeugdmusical La TalenTia op Deventer Open Podium 2020 Goedemorgen Deventer

Afgelopen week hebben wij met verschillende partijen overleg gevoerd en moeten besluiten om onze voorstelling Goedemorgen Deventer voor de 3e keer te verplaatsen en wel naar zaterdag 18 september 2021 om 19.00 uur!

Dit betekent dan ook automatisch dat het huidige, lopende lesseizoen doorloopt tot aan deze eindvoorstelling.

Op dit moment is het met de huidige lockdown maatregelen en de nog altijd beperkte vooruitzichten voor het uitoefenen van binnen activiteiten niet meer reëel om te hopen dat wij onze voorstelling op zaterdag 12 juni 2021 in de Deventer Schouwburg kunnen spelen. Afgelopen dagen hebben wij in overleg met de Deventer Schouwburg dan ook besloten om deze datum definitief te annuleren en door te schuiven naar zaterdag 18 september 2021.

Kaartverkoop:
De gekochte kaartjes blijven gewoon geldig. Binnenkort zullen alle tickethouders door de Deventer Schouwburg worden geïnformeerd over de aanpassing van de voorstellingsdatum.

Hoe nu verder:
Dit blijft voorlopig nog heel erg onduidelijk! Wij kunnen pas weer aan de slag als:

  1. er landelijk of regionaal weer toestemming wordt gegeven om weer met grotere groepen binnen te mogen dansen, zingen en toneelspelen
  2. onze leslocatie weer open mag en dat er “grote” groepen welkom zijn

Indien dit weer mogelijk is gaan wij samen met docenten, leslocatie en Deventer Schouwburg een planning maken om in de beschikbare periode tot aan de eindvoorstelling (dus ook in de zomervakantieperiode) zoveel mogelijk lesmomenten in te kunnen plannen om toch op 18 september 2021 met z’n allen te kunnen knallen op het grote podium van de Deventer Schouwburg.

Dit betekent dus ook dat wij, indien mogelijk, in de zomervakantie zo veel mogelijk willen door gaan!
Ga je wel op vakantie, geen enkel probleem en ga lekker genieten! Ga je niet op vakantie dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Top