Home / Nieuws / Een zak vol chocoladeletters

Een zak vol chocoladeletters

Posted on

Slider-Chocolade01

Afgelopen vrijdag was het weer zover. De MusicalPiet had weer een zak vol met 56 chocoladeletters voor de ingang van de De Kuip achtergelaten! Helaas waren Sint en Piet zelf in geen velden of wegen te bekennen. Misschien volgend jaar?

Aan het eind van de les kreeg iedereen zijn/haar eigen letter overhandigd door een van de docenten! Sint en Piet zijn wel druk geweest, alle letters waren netjes ingepakt! Uiteindelijk is er 1 letter achtergebleven, maar deze komt vast wel op zijn plekje terecht.

Uiteraard is iedereen ook weer druk geweest met de onze titelsong van onze musical “De Donutfabriek” die wij zaterdag 25 juni 2016 in de grote zaal van de Deventer Schouwburg aan het grote publiek gaan vertonen. Een voorproefje hiervan kunt u zien tijdens het Deventer Open Podium op zondag 6 maart 2016, ook in de Deventer Schouwburg. Rest ons dit jaar nog 1 les op vrijdag 18 december en dan wel in een “verbouwde” gymzaal. In de dagen voorafgaand aan deze les zal er hard worden gewerkt aan de geluidsisolatie! Top !!

 

 

Top