Header Image
Home / Docenten

Docenten

Tatia FeijeDe algehele leiding is in handen van Tatia Feije. Tatia heeft al ruim 12 jaar ervaring in het geven van drama en musicallessen. Tatia is verder verantwoordelijk voor de algehele regie en het schrijven/uitwerking van het totale script. Daarnaast is Tatia verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van La TalenTia. “Mijn passie is musical en toneelspelen”. “Ik vind het heerlijk om al spelenderwijs mijn passie te kunnen delen en samen met de leerlingen het beste in ze naar boven te halen en ze vooral zelfvertrouwen te geven.” Trots zijn op wie je bent en wat je allemaal al kan en nog kan leren. Leer jezelf te presenteren, natuurlijk op het podium, maar ook voor je schoolklas!

Docenten-Olaf-Website

De danslessen worden verzorgt door Olaf Otten. Olaf is afgestudeerd aan de Musical opleiding en volgde masterclasses bij Pia Douwes, Isabelle Beernaert en Henriëtte Tol. Olaf heeft tijdens en na zijn opleiding in diverse producties gespeeld waaronder: “Pietje Bell” en “Hairspray”. Buiten het theater was hij ook te zien in o.a. “Goede Tijden, Slechte Tijden”. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan danstechnieken, lenigheid en uitstraling. “Tijdens mijn lessen bij La TalenTia wil ik graag mijn passie voor theater en dans overbrengen op de leerlingen.”

Docenten---ChristianneDe zanglessen worden verzorgt door Chrisianne Jansen. Christianne is 23 jaren jong en al vanaf seizoen 1 aanwezig bij La TalenTia. Beginnend als leerling en uitgegroeid tot zelfstandig docent. Daarnaast is ze als afgestudeerd acteur ook werkzaam als trainingsacteur bij marechaussee, politie e.a. onderdelen van defensie.  Ook staat ze af en toe in het theater voor verschillende projecten.

Top