Mogen wij u voorstellen aan onze docenten:

Tatia Draaijer - Feije

Tatia Draaijer - Feije

Dramadocent - Regie

De algehele leiding van La TalenTia is in handen van Tatia Draaijer – Feije. Tatia heeft al ruim 19 jaar ervaring in het geven van drama en musicallessen.

Tatia is verder verantwoordelijk voor de algehele regie en het schrijven/uitwerking van het totale script. Daarnaast is Tatia verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van La TalenTia. “Mijn passie is musical en toneelspelen”. “Ik vind het heerlijk om al spelenderwijs mijn passie te kunnen delen en samen met de leerlingen het beste in ze naar boven te halen en ze vooral zelfvertrouwen te geven.”

Trots zijn op wie je bent en wat je allemaal al kan en nog kan leren. Leer jezelf te presenteren, natuurlijk op het podium, maar ook voor je schoolklas!

Olaf Otten

Olaf Otten

Dansdocent - Choreografie


De danslessen worden verzorgt door Olaf Otten. 

Olaf is afgestudeerd aan de Musical opleiding en volgde masterclasses bij Pia Douwes, Isabelle Beernaert en Henriëtte Tol. Olaf heeft tijdens en na zijn opleiding in diverse producties gespeeld waaronder: “Pietje Bell” en “Hairspray”. Buiten het theater was hij ook te zien in o.a. “Goede Tijden, Slechte Tijden”.

Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan danstechnieken, lenigheid en uitstraling. “Tijdens mijn lessen bij La TalenTia wil ik graag mijn passie voor theater en dans overbrengen op de leerlingen.”.

Christianne Jansen

Christianne Jansen

Docent Drama - Zang - Regie


De zanglessen worden verzorgt door Chrisianne Jansen. Christianne is 26 jaren jong en al vanaf seizoen 1 aanwezig bij La TalenTia.

Beginnend als leerling en uitgegroeid tot zelfstandig docent. Daarnaast is ze als afgestudeerd acteur ook werkzaam als trainingsacteur bij marechaussee, politie e.a. onderdelen van defensie.  Ook staat ze af en toe zelf in het theater voor verschillende projecten.

Nadia Kustner

Nadia Kustner

Dramadocent - Regie

Annemiek Leemans

Annemiek Leemans

Zangcoach


Vanaf begin April 2022 is Annemiek Leemans het zanglesteam komen versterken.

Annemiek is een echte stemfreak. Ze dompelt zich graag onder in kennis over de stem en persoonlijke ontwikkeling. Annemiek heeft zang gestudeerd aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede en heeft al jaren ervaring als zangcoach. Naast het geven van 1-op-1 les en groepslessen, staat ze ook regelmatig op het podium. Dat doet ze met haar eigen band AMYRA, maar ook als sessie zangeres in Duitsland waar ze allerlei stijlen zingt.