Home / Nieuws / Aanmelden gratis proefles

Aanmelden gratis proefles

Posted on

Proefles La TalenTia

Dinsdag 11 juni 2019 houden wij weer onze jaarlijkse gratis proefles.

Wil jij na de zomervakantie van 2019 deel uit maken van onze dolenthousiaste groep? Schrijf je dan snel in voor de gratis proefles voor het seizoen 2019/2020. Tijdens deze proefles ga je kennis maken met het docententeam van La TalenTia en krijg je een goede indruk hoe wij onze lesmiddagen/avonden indelen met de onderdelen dans, drama en zang.
Onze vaste lesmiddag/avond is de vrijdag van 17:00 tot 20:00 op onze vaste leslocatie De Kuip.

In tegenstelling tot de normale lesavonden, is de proefles dus éénmalig op de dinsdagmiddag/avond (11 juni 2019) van 17:00 uur tot ongeveer 19:00 uur. Is de proefles goed bevallen en weet je zeker dat je met ons mee wil doen, dan vul je na afloop van de proefles z.s.m. het aanmeldformulier in.

Uiterlijk vrijdag 21 juni 2019 krijg je dan van ons te horen of wij je kunnen toelaten en in September 2019 samen gaan beginnen aan de nieuwe musical. I.v.m. de grote belangstelling kunnen wij nooit een plek garanderen. Ook geeft de positie op de wachtlijst geen zekerheid op een bepaalde voorkeur. Afhankelijk van de vrijgekomen plekken zullen wij na afloop van de proefles in eerste instantie gaan selecteren op een evenwichtige leeftijdsverdeling binnen de gehele groep.

INSCHRIJVEN PROEFLES 2019

Kom aan boord
Je kunt natuurlijk ook een kijkje komen nemen bij onze eindvoorstelling “Kom aan boord” van zaterdag 29 juni 2019 of zondag 30 juni 2019 in de Deventer Schouwburg! Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van de Deventer Schouwburg.

Top