Home / Nieuws / 25e editie Dickens Festijn

25e editie Dickens Festijn

Posted on

Slider-Dickens-Festijn-2015

Op  zaterdag 19 en zondag 20 december doen er wederom enkele leerlingen van La TalenTia mee aan de 25e editie van het Dickens Festijn in de Deventer Walstraat en directe omgeving. De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden.

Het Dickens Festijn in Deventer wordt nationaal en internationaal erkend als een kerstevenement van bijzondere allure en kwaliteit. Het Dickens Festijn is beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur en wordt jaarlijks bezocht door ruim 150.000 bezoekers.

Dit jaar speelt Sjors de rol van Tiny Tim bij de familie Cratchitt, spelen Lara, Niobe en Isabelle 3 zusjes bij de familie Kennwigg. Daarnaast spelen ook Merel en Yentl (als oudere zussen van Tiny Tim) en Madelief als de Franse Gouvernante bij de Kennwiggs.

Komt u ook kijken …… ?

Top