Graag willen wij jullie voor de vakantieperiode nog even op de hoogte brengen van het volgende:

Bij het begin van het nieuwe lesseizoen, op vrijdag 8 september, zullen jullie een nieuw gezicht in ons team gaan tegenkomen. De leerlingen hebben haar al heel even gezien tijdens onze afsluitende lesavond van het afgelopen seizoen. Lynn zal samen met Christianne verantwoordelijk gaan worden voor de zanglessen tijdens het laatste seizoen van La TalenTia.

Lynn wil zich graag even aan jullie voorstellen:

Hoi allemaal,

Mijn naam is Lynn en na de zomer vakantie ga ik, samen met de huidige docenten, met jullie werken aan de liedjes en zang voor de eindvoorstelling in 2024. En daar heb ik enorm veel zin in!

Ik kom uit Deventer en doe vanaf kleins af aan al veel met theater en musicals. Zo’n 5 jaar geleden verhuisde ik naar Amsterdam, waar ik aan het Conservatorium ging studeren bij de opleiding docent muziek. Ik zing graag, speel gitaar en piano (en probeer af en toe eens wat op andere instrumenten), schrijf Nederlandstalige liedjes en arrangementen, en geniet er vooral van om samen met anderen te zingen en muziek te maken of dit te begeleiden. Je kunt me dus wel een muzikale duizendpoot noemen.

Hoewel ik ook van muziek op zichzelf hou, vind ik het het vetst en meest indrukwekkend als het gecombineerd wordt met andere kunstvormen. Zoals bij musicals! Dat komt toch op een heel andere manier aan, vind ik. Daar ligt mijn passie en ik hoop die na de zomer met jullie te kunnen delen.

Ik kijk er erg naar uit om jullie te leren kennen, lekker samen te gaan zingen en om samen met jullie een toffe voorstelling te gaan maken. 

Tot in september!

Liefs, Lynn

Volg ons op onze Social Media kanalen: