Aan het einde van onze lesavond hebben wij een aantal nieuwtjes gedeeld met onze leerlingen en aanwezige ouders. Zo hebben wij bekend gemaakt dat wij volgend jaar een musical gaan maken waarin de verhaallijnen van Matilda, The Greatest Showman en een vleugje Mama Mia door elkaar worden gehusseld. Wij hebben er al weer zin in, maar eerst nog de laatste loodjes in de voorbereiding voor eindvoorstelling Robelle Hood, 17 juni 2023 in de Deventer Schouwburg. Wij gaan volgende week nog de studio in voor de opname van de backings en mogen zondag, 2e pinksterdag, om 13.15 uur nog optreden in de feesttent tijdens Schalkhaar Life.

En JA, het is echt waar!

Afgelopen week hebben wij, Tatia & Harold, in goed overleg met onze docenten Olaf, Christianne en Nadia, besloten dat de musical die wij volgend jaar gaan maken, ook meteen de laatste musical is die wij als Musical & Theaterschool La TalenTia gaan maken. De laatste eindvoorstelling zal plaatsvinden in het weekend van 22/23 juni 2024 in de Deventer Schouwburg. Na deze eindvoorstelling stopt La TalenTia!

Wij hebben dan 15 jaar lang mogen genieten van prachtige en passievolle jeugdmusicaljaren met meer dan 230 leerlingen en met een hele vaste en trouwe kern van leerlingen en ex-leerlingen. Hoewel onze creatieve batterij nog lang niet leeg is en de aanmeldingen voor proeflessers nog wekelijks binnenstromen, vinden wij het toch tijd om iets meer voor ons zelf en onze vrije tijd te kiezen. Lekker samen met onze hondjes en wat vaker met de caravan op pad.

Wij beseffen ons terdege dat dit voor jullie misschien geen leuk nieuws is. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij het beter nu al kunnen melden, dan te wachten en het pas tijdens het nieuwe seizoen aan jullie te vertellen.

Neemt niet weg dat wij van plan zijn om er met z’n allen een knallend en feestelijk laatste lesseizoen van te willen gaan maken en hopen dat wij samen met jullie het tijdperk La TalenTia met een mooi seizoen kunnen gaan afsluiten.

Geen overname

La TalenTia zal ook niet worden overgedragen of worden overgenomen door een andere partij. La TalenTia heeft vanaf het begin haar eigen identiteit verworven in de Deventer cultuursector en heeft dat vooral te danken aan Tatia’s persoonlijke passie en invulling onder ons motto “Lekker Los, Lekker Anders”. De naam La TalenTia is van ons en zal altijd van ons blijven. Het draagt tenslotte Tatia’s naam 😉

Volg ons op onze Social Media kanalen: