De proefles voor het nieuwe lesseizoen 2023-2024 staat in de agenda voor vrijdag 30 juni 2023. Dat is 2 weken na onze eindvoorstelling Robelle Hood van 17 juni 2023 in de grote zaal van de Deventer Schouwburg. Tijdens deze proefles maak je een volledige lesavond mee met 3 lesblokken (Zang, Dans en Drama) van elk 50 minuten. Hierdoor krijg je een heel goed beeld van onze lesavonden.

Heb je belangstelling om het volgende seizoen met ons mee te doen, schrijf je dan in voor deze proefles. In de eerste week van Juni 2023 krijg je dan van ons een uitnodiging om aan de proefles mee te doen.

Inschrijfformulier proefles La TalenTia seizoen 2023/2024

TIP:

Misschien is het ook een goed idee om in het weekend voor de proefles te komen kijken naar onze eindvoorstelling. Je krijgt dan echt een goed beeld van hetgeen waar wij in een heel lesseizoen naar toe werken.

 

Volg ons op onze Social Media kanalen: