Misschien hadden jullie al wel gemerkt dat er weinig leven meer zat in onze website. Vandaar dat wij achter de schermen al geruime tijd bezig waren met deze nieuwe website. Zeker gezien het feit dat de eindvoorstelling er aan zit te komen en wij voor het komende seizoen ook weer op zoek gaan naar een nieuwe zangdocent(e).

De website is nog niet helemaal klaar, maar wij denken dat de basis wel aardig staat en ruim voldoende is om “live” te gaan. De meeste recente berichten staat online. De oudere berichten zullen wij in de komende weken stap voor stap gaan toevoegen.

Wij hebben de website zelf in elkaar geknutseld en dat sluit dus niet uit dat we nog een aantal probleempjes kunnen tegenkomen. Als jullie problemen ondervinden, foutjes ontdekken of op/aanmerkingen/verbeterpunten hebben horen wij het natuurlijk graag.

Met ingang van het nieuwe seizoen 2023/2024 hopen wij ook de “TalenTen pagina” in gebruik te nemen. Hier kunnen de leerlingen in een afgeschermde omgeving o.a. het script en de songteksten downloaden!

 

Volg ons op onze Social Media kanalen: