Koop snel uw uw kaartjes voor de jeugdmusical Robelle Hood!

Robelle Hood is al weer de 13e eindvoorstelling van Musical & Theaterschool La TalenTia uit Deventer. Op 17 juni 2023 staat een groep van 53 talenten, in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 20 jaar, voor het 12e jaar op rij in de grote zaal van onze schouwburg.

In de jeugdmusical ‘Robelle Hood’ worden de verhaallijnen van de bekende tekenfilms en musicals Belle en het Beest en Robin Hood door elkaar gehusseld en verwerkt tot een vrolijke en humoristische musical vol zang, dans, drama en improvisatie.

Wil jij er bij zijn op zaterdagavond 17 juni 2023, bestel dan snel je kaartjes op de website van de Deventer Schouwburg. De kaartjes zijn echt alleen via de website van de Deventer Schouwburg te bestellen, net als in de afgelopen jaren verkopen wij dus zelf geen kaartjes.

Ondanks alle prijsstijgingen hebben wij wederom besloten dat wij dit niet gaan doorberekenen in de prijs van de kaartjes. De prijs is dan ook gelijk aan die van de laatste voorstelling. Wij zullen creatief op zoek gaan naar andere mogelijkheden om deze kostenstijgingen op te kunnen vangen. Ideeën en tips zijn natuurlijk altijd welkom.

U kunt ons daarbij natuurlijk ook een steuntje in de rug geven door ons te “sponseren” met een advertentie in het jaarlijkse programmaboekje. De oplage van ons programmaboekje is minimaal 500 exemplaren. Het plaatsen van een advertentie kan al vanaf € 30,00 tot maximaal € 100,00 voor een hele pagina A5.

Daarnaast wordt u natuurlijk ook weer vermeld op onze website als bij de Vrienden van La TalenTia. Naast onze trouwe Vrienden van La TalenTia zijn nieuwe vrienden en vriendinnen natuurlijk van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harold Draaijer via pr@latalentia.nl of op 06 – 511 93 132.

Volg ons op onze Social Media kanalen: