Dit jaar mag de 30e editie van het Dickens Festijn eindelijk plaatsvinden! Ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden.

Ook met La TalenTia mogen wij dit jubileumjaar weer meedoen. Ons Dickens Weekend begint op donderdag 8 december bij de “Lichtjeskoopavond” in de Walstraat. Van 19.00 uur tot 21.00 uur zullen wij met ons “Dickenskoor” kerstliedjes gaan zingen op verschillende plekken in de Walstraat.

Zaterdag 10 en zondag 11 december gaan wij met dezelfde groep, een aantal keren per dag, een meezing-theatervoorstelling van “A Christmas Carol” gaan spelen. In hetzelfde weekend zijn andere La TalenTia leerlingen actief bij de diverse straattheater-acts die plaats zullen vinden in het hele Bergkwartier. Deze leerlingen maken deel uit van de families Cratchit, Kenwigg en als straatvegertjes bij Lady Dedlock.

Tijdens de laatste koopavond voor Kerst, donderdag 22 december, komt u in de Walstraat een parade van La TalenTia Kerstengelen tegen. Kortom, een drukke decembermaand!

Wij gaan elkaar daar vast tegenkomen! Tot Dickens!

Volg ons op onze Social Media kanalen: