Vrijdagavond 4 december 2020 werden de docenten en leerlingen voor het eerst in 12 jaar verrast met een bezoek van de de goedheiligman en Piet.

Grote hilariteit toen tijdens het laatste repetitie uurtje ineens een strooiende Piet en de Sint de sportzaal van de leslocatie betraden. Volgens eigen zeggen waren ze helemaal verkeerd en hadden ze ergens anders naar toe gemoeten. Maar gelukkig stonden er nog wel een aantal bekende namen in het grote rode boek Sinterklaas en is het een gezellige afsluiting van de avond geworden.

Helaas was de komst van de Sint ook meteen een einde aan het lesjaar 2020. Nadat de lesavond van 11 december al op eigen initiatief was geannuleerd, volgde de week daarop de afkondiging van de 2e algemene totale lockdown vanwege het Covid-19 virus.

Volg ons op onze Social Media kanalen: